Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» повідомляє, що у 2024/2025 навчальному році Одеський національний технологічний університет ініціює проведення Всеукраїнського фахового конкурсу наукових проєктів здобувачів вищої освіти з готельно-ресторанної справи.
Передбачається робота наступних секцій:
• Застосування інновацій в закладах готельно-ресторанного господарства;
• Технології підвищення якості сервісу в закладах готельно-ресторанного господарства;


• Використання екологічних та енергозберігаючих технологій в готельно-ресторанному бізнесі;
• Сучасні методи просування послуг закладів ресторанного господарства, закладів розміщення;
• Застосування штучного інтелекту та Digital-технологій в готельно-ресторанному бізнесі;
• Робота закладів гостинності у напряму інклюзивності;
• Впровадження крафтового виробництва та локальних продуктів в
індустрії гостинності в період глобальних викликів.

Умови проведення: Інформаційний лист